Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Catering Uitzendbureau

» Catering Uitzendbureau
» Wie zijn wij?
» Cateringmedewerker
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact opnemen

Catering Uitzendbureau voor cateringmedewerkers. Vraag een offerte aan.

Cateringmedewerker nodig? XL Catering Uitzendbureau

Iedere onderneming en ieder evenement is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Uitzenden ervaren cateringmedewerkers

Het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, 1 tot honderd). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het cateringpersoneel op uw locatie.

Wij verzorgen de gehele werving en selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en plannen de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze.

Uitgebreide pool

Om als catering uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met een geprepareerde pool van studenten & starters. Dankzij lage overheadkosten kunnen onze medewerkers tegen zeer concurrerende tarieven ingehuurd worden. Een standaard laag tarief dus! Bij grootschalige projecten geven wij extra korting over alle ingeleende uren.

Bij XL Catering Uitzendbureau kunt u o.a. terecht voor countermedewerkers, kassamedewerkers, cateringpersoneel en gastvrouwen / heren.

Snel en efficiënt

Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze cateringmedewerkers centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficiënt schakelen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.