Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Catering Uitzendbureau

» Catering Uitzendbureau
» Wie zijn wij?
» Cateringmedewerker
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact opnemen

Catering Uitzendbureau voor cateringmedewerkers. Vraag een offerte aan.

Wie zijn wij? - Catering Uitzendbureau

XL Catering Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van ervaren cateringmedewerkers. Van een dag(deel) tot enkele weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van een catering op een evenement tot in de bedrijfscatering. Het aangaan van een duurzame relatie staat hierbij voorop. Niet eenmalig, maar ook voor meerdere projecten.

XL Catering Uitzendbureau is onderdeel van XL Uitzendbureau, het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Uitzendbureau selecteren wij de beste cateringmedewerkers voor de meest uiteenlopende cateringwerkzaamheden.

Cateringuitzendbureau met cateringpool

Wij beheren een pool van circa 500 ervaren medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en onder de juiste voorwaarden kunnen inzetten.

Overal een cateringmedewerker beschikbaar

XL Catering Uitzendbureau is actief in geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen. XL heeft altijd cateringpersoneel voor uw catering beschikbaar.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Op de pagina werkwijze is meer informatie beschikbaar over onze aanpak.